Meediaõpingutest on laia maailma pääsenud tõdemus: uudis pole mitte see, kui koer hammustas inimest, vaid kui inimene hammustas koera. Loomasõbrad võivad siiski rahuliku südamega edasi lugeda, nende lemmikuid keegi ei puutu.

Kia EV6 on auto, mil pole tegelikult tarvis mitte midagi mitte kellelegi tõestada. Eesti auto 2022 tiitel ja Eesti aasta auto 2023 teine koht räägivad iseenda eest, lisaks lugematu arv tunnustusi üle maailma. Praeguseks on testide tulemusel selgunud, et EV6 sobib ka meie kliimasse ja saab talvega kenasti hakkama.

“Siin on disaineritele küll vabad käed antud,” kommenteeris kolleeg esimest korda valget proovisõiduautot nähes. Kia EV6 üllatab jätkuvalt oma kujustusega, ehkki (või just seetõttu?) on tegu autoga, mis ühendab krossoveri stiilsuse mahuka pereauto omadega, kuid kunstnikele pole joonlauaga ringi käimisel tõesti palju piiranguid seatud. Eristumine on positiivne!

Maailma aasta jõudlusauto (World Performance Car of the Year) 2023 tiitli võitnud Kia EV6 GT on väliselt oma tagasihoidlikuma sõsaraga üsna sarnane. Kui GT pisut teistsuguse disainiga kaitseraud võib vähemkogenud pilgu eest varju jääda, siis külgvaates pole võimalik mööda vaadata suurtest laimirohelist karva pidurisadulatest.

Loe edasi  Accelerista portaalist  >>>>