KIA Auto AS annab teada, et 13. detsembril avas Rakveres aadressil Rägavere tee 42c uksed üheksas Kia sõiduautosid müüv ametlik esindus Eestis.

Rakvere Autotehnika OÜ on tegutsenud juba aastast 2003 ning Kia sõiduautodele on pakutud hooldus- ja remontöid aastast 2008. Rakvere Autotehnika OÜ tehnikapark ning infopagas võimaldavad testida ning vajadusel remontida tänapäeva uusimat autotehnikat. Kia sõiduautode esindus Rakveres on avatud esmaspäevast reedeni 9.00-18.00 ja laupäeviti 10.00-14.00.


KIA Auto AS on ametlik Kia sõiduautode maaletooja Baltikumis. Kokku on Eestis üheksa ametlikku esindust ning aasta alguses avab uksed veel üks Kia salong. Sellel aastal on Kia populaarsuselt 7. automark Eestis omades 4,9% turuosa. Kia turuosa kasv võrreldes eelmise aastaga on 110% olles seeläbi kõige kiiremini kasvab automark Eestis. Kasv on suuresti tingitud sellel aastal turule tulnud uue Kia cee’d’i ja siiani populaarseima Kia mudeli Kia Sportage’i headest müügitulemustest. Lõuna-Eestis on Kia 8,8% turuosaga populaarsuselt kolmas automark olles viimasel kolmel kuul enim müüdud mark selles piirkonnas.